Familie på tre: Livet er godt i Brøndby
BRØNDBY. Den lille familie på tre, der er kommet i en boligklemme i Brøndby, vil gerne blive i byen

– Livet er godt her i Brøndby. Vil vil gerne blive her. Sådan siger Savio Lobo, der er født i Goa i Indien, men har portugisisk statsborgerskab, da Goa tidligere har været portugisisk koloni.
– Både min kone og jeg har en universitetsuddannelse fra Indien, hvor vi begge også har taget en efterfølgende uddannelse i hotelbranchen.
Hoteluddannelsen i Indien er en to-årig almen uddannelse, som kan føre en i forskellige retninger, alt efter individuelle ønsker.
Det der trak i Savio Lobo i hotelbranchen, var bageriet og kagerne:
– I indien arbejdede jeg med kager og var ansat ved nogle af de store hoteller. Jeg er sikker på, at en af grundene til, at jeg har fået mit nuværende job er, at jeg desuden har arbejdet på store krydstogtsskibe i USA og således er vant til at tage ansvar.

Anerkendt uddannelse
Dog fandt Savio Lobo hurtigt ud af, at han skulle nå endnu længere med arbejdet med kager, så kunne det være, han skulle søge til Danmark:
– Konditoruddannelsen i Danmark er internationalt anerkendt, så jeg ville gerne tage min uddannelse her. Desuden kendte jeg Jørgen (Jørgen Rønne, red), som kunne hjælpe mig. Jeg har været her i fem år, og min kone har været her i to år.

Årets kage
Og konditoruddannelsen i Danmark har i den grad båret frugt for Savio Lobo:
– I 2015 vandt jeg prisen Årets kage. En konkurrence, der er udskrevet af Konditorlauget, og hvor de bedste deltager, blandt andet La Glace i København. Jeg har desuden vundet tre andenpladser ved danmarksmesterskaber.

Med hjælp fra Jørgen
Efter Savio Lobo blev færdiguddannet som konditor, har han haft fuldtidsarbejde, og er på nuværende tidspunkt ansat ved et stort hotel i København, hvor han har ansvaret for desserten:
– Både min kone og jeg arbejder fuldtids, og det er svært at få det hele til at hænge sammen. Men vi har heldigvis Jørgen, der kan hjælpe os, også med at passe vores søn.

Det slutter snart
Den lille familie har siden 1. juli 2015 boet i et midlertidigt lejemål, som ophører med udgangen af maj 2016:
– Vil vil gerne blive boende i Brøndby, for vores søn er begyndt at gå i vuggestue her. Vi kunne godt tænke os at finde en almen bolig, for det er det, vi har råd til. Men det er altså ikke lykkedes.

2 kommentarer om “Familie på tre: Livet er godt i Brøndby”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top