Formanden for VI39: Var jeg dog blot blevet inddraget
IMG_7932.jpg
Hvis man ikke ved bedre, ligner disse blomsterkasser og markiser blot almindeligheder. Men de spiller en væsentlig rolle i konflikten i Sportscaféen. Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK. Carl Eltorp, formand for VI39, ærgrer sig over, at konflikten er endt, hvor den er, og så ærgrer han sig over, at han ikke er blevet inddraget som bisidder i processen

– Det er at skyde gråspurve med kanoner. Det er Carl Eltorp umiddelbare kommentar til konflikten mellem forpagteren af Sportscaféen, Carina Andersen, og Vallensbæk Kommune.
– Og så ærgrer det mig, at Carina ikke kontaktede mig, eller en anden, hvis hun var utilfreds med noget. Jeg er sikker på, at vi kunne have løst konflikten, hvis vi havde talt om det. Men jeg var ikke klar over, at hun havde det sådan, før jeg læste det på Facebook, og så var det for sent.

Bare ikke Facebook
Netop Carina Andersens opsigelse af forpagtningen til kommunen og den efterfølgende offentliggørelse på Facebook, er det mest ærgerlige i sagen, siger Carl Eltorp:
– Hun skulle aldrig have sagt op og bagefter offentliggøre det på Facebook. Det var en fejl. Og jeg er nødt til at sige, hvor meget jeg end synes om Carina, og det store arbejde hun har gjort i samarbejde med foreningerne, og hvor meget godt, hun end har gjort for Sportscaféen, så er der intet at gøre nu, hvor hun har gjort det. Man kan ikke bare sådan trække sin opsigelse tilbage. Det er juridisk ikke muligt, det må Kommunen simpelthen ikke.

Kan ikke eneret
Carina Andersen siger i dagens udgave af Folkebladet, at hun var blevet lovet, at hun måtte stå for al salget på banerne omkring Idrætscenteret. Det kan Carl Eltorp ikke forstå:
– Det er ikke min opfattelse. Det er klart, at hun skal stå for alt salg i Idrætscenteret. Det har vi også sagt til alle vore afdelinger, ligesom vi også har opfordret dem til at bruge hende så meget som muligt. Men at hun skulle have eneret til at sælge på banerne samt ovre på den anden side af Idrætsalle, ved skolen, det undrer mig. Det er ikke det der står i forpagteraftalen for sportscaféen i Vallensbæk Idrætscenter.

Forskellig opfattelse
Desuden ærgrer det Carl Eltorp, at Carina Andersen og Kommunens embedsmænd har haft så forskellig en opfattelse af det møde, de afholdte:
– Her har siddet tre mennesker og haft en forskellig opfattelse af, hvordan mødet gik. Det er ærgerligt.
Igen understreger Carl Eltorp, at årsagen til uoverensstemmelsen, som han ser det, bunder i en misforståelse i forhold til krav om foreningernes brug af sportscafeen:
– Havde Carina blot inddraget en af os andre, så havde vi kunnet løse problemet. Jeg har tilbudt hende at tage med til et møde, hvis der var behov for det, og jeg vil gøre alt for at foreningerne kan få en cafe i Vallensbæk Idrætscenter, som de kan få glæde af. Vi må ikke glemme, at der er flere tabere i denne sag, der er også foreningerne samt de øvrige brugere af vores idrætscenter.

2 kommentarer om “Formanden for VI39: Var jeg dog blot blevet inddraget”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top