Glostrup spiste sammen
Spis-sammen-4.jpg
I bibliotekssalen under Glostrup Bibliotek spiste omkring 60 mennesker sammen.
GLOSTRUP. Folkebevægelsen mod ensomhed iværksatte i uge 17 under overskriften: ”Danmark spiser sammen” en landsdækkende kampagne mod ensomhed og opfordrede til at sætte sig sammen om et måltid

Den udfordring tog Ældre Sagen i Glostrup op, og mandag 25. april spiste 60 mennesker sammen i ”Bibliotekssalen” på Glostrup Bibliotek.
– Vi startede med Jægergryde med kartoffelmos og dejligt nybagt brød. Derefter blev der serveret kaffe og småkager. Der var en dejlig stemning, og alle var enige om, at det var noget, vi skulle prøve igen. Denne dag var maden gratis, men selv om man fremover selv skal betale for maden, afholdt det ikke nogen fra at ønske arrangementet gentaget. Som så ofte, når den slags arrangementer gennemføres, var kvinderne i overtal, men vi vil gerne opfordre mænd til også at møde op, fortæller Sonja Annfeldt, Formand for Ældre Sagen i Glostrup.
Denne dag var tænkt som opstart til, at flere begynder at spise sammen enten privat, eller de går ud og spiser sammen. Dagen resulterede da også i, at der blev dannet to grupper, som bestemte sig for at spise sammen.
Når Ældre Sagen starter efter sommerferien, bliver det med en ”Spis-sammen-frokost”, hvor der bliver bestilt mad ude.
I efteråret holder Ældre Sagen en eftermiddag, hvor de sammensætter grupper, der har lyst til at spise sammen.
– Vi håber meget, at dette kan være medvirkende til at flere kommer ud blandt andre og derved får en bedre og mere indholdsrig tilværelse, siger Sonja Annfeldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top