Guldmedaljer til Trekroners damer
BOWLING. For andet år i træk stod Trekroners damer ved afslutning af Sjællandsturneringen med guldmedaljerne om halsen

Trekroners damer, internt i klubben kaldet power-puff-pigerne, klaredes sig i fin stil frem til finalestævnet, der blev afviklet lørdag den 7. maj i Næstved Bowling Center.
I første kamp mødte man Suså BC og Allerød. Netop Suså har Trekroner tidligere haft problemer med, men ved denne lejlighed var det Trekroner, der trak det længste strå. Også Moskitos piger måtte se sig besejret.
I 3. kamp mødte man Allerød. Dette hold er normalt stærkt spillende, men med de afgørende marginaler sikrede Trekroner sig sejren og havde dermed seks point efter tre kampe.
I fjerde kamp mødte man Slagelse BC. Denne kamp var meget tæt og blev først afgjort i de sidste ruder. Også her var det til Trekroners fordel.
Da de øvrige hold samtidig ikke havde opnået samme mængde point som Trekroner betød det, at man allerede inden den 5. og sidste kamp havde sikret sig sejren.
5. kamp var mod Køge 75, der som det eneste hold formåede at besejre Trekroner. Kampen var meget tæt, men med det solide pointoverskud var det fire glade Trekroner-damer, der efterfølgende kunne smykke sig med guldmedaljerne:
Charlotte Corneliussen, Julie Jørgensen, Linnea Weinreich og Henriette F. Hansen.

Midt i 3. division
Søndag blev de sidste kampe i Den Frie Bowling Union afviklet. Trekroner skulle i 3. Division i Rødovre møde World Club. Det blev en tæt kamp. To af serierne blev afgjort med blot en kegles forskel. World Club væltede 4088 og fik ti point, mens Trekroner væltede 4014 og måtte nøjes med fire point.
Dermed kan holdet placere sig i midten af tabellen og tage endnu et år i 3. division.
Bedste spiller for Trekroner blev Morten Jensen med 895 kegler for fem serier.

Sølv i 1. division
I Glostrup Bowlingcenter var banen kridtet op til top­opgøret mellem Trekroner og Team Spirit/Sanders i 1. division. På forhånd havde Trekroner ikke gjort sig forhåbninger om at vinde kampen, men målsætningen var, at man skulle have mindst fire point, da 2. Pladsen ellers kunne komme i fare.
Kampens slutresultat blev på 4845 til Team Spirit og 4675 til Trekroner. Dermed blev det otte point til modstanderne og seks point til Trekroner, der altså kunne bevare 2. pladsen i 1. division. Trekroner tager derfor endnu et år i 1. division, hvilket man er meget tilfreds med, da man er oprykker fra 2. division året før.
Bedste Trekroner-spiller blev Leif Mortensen med 1085 kegler på fem serier.
Tilbage er nu kun afviklingen af Trekroners interne klubmesterskab, der skal spilles den 28. maj, hvorefter spillerne tager en velfortjent sommerpause inden næste sæson, der starter i august måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top