Julie Frølund til OL kvalifikation
SPORT. Efter weekendens første regatta på Bagsværd Sø er Julie Frølund fra Vallensbæk Kano og Kajak Klub udtaget til OL kvalifikation

Efter weekendens regatta på Bagsværd Sø er Julie Frølund udtaget til et OL kvalifikationsstævne senere på måneden i enerkajak over 200 meter. Julie Frølund, der som U18 blev europamester på distancen og nummer to ved VM, er på seniorlandsholdet og har været 13 uger på træningslejr i Florida med de øvrige danske seniorer.
Lige nu er Julie Frølund i Solznok i Ungarn på træningslejr som optakt til kvalifikationsstævnetstævnet 17. til 19. maj i Duisburg.
Ved dette OL kvalifikationsstævne deltager Jonas El Awsy og Kasper Sønderby Thomsen fra Vallensbæk også. De skal prøve at kvalificere sig til en plads ved Paralympiske lege, der afholdes i Rio lige efter OL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top