Power kåret til Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed
FDIH_Power_072.jpg
Der var jubel, da Power vandt en e-handelspris.
GLOSTRUP. Blot et år efter lanceringen, er elektronikkæden Power blevet kåret som den bedste nye e-handelsvirksomhed i Danmark. Det skete, da FDIH uddelte de eftertragtede e-handelspriser

Elektronikkæden Power, der har hovedsæde i Glostrup, er blevet kåret til den bedste nye e-handelsvirksomhed i Danmark. Vi er tilfredse og glade, og vi er først lige gået i gang, siger Powers direktør.
Med langt over ni millioner sessions og fire million unikke brugere på blot elleve måneder, er Danmarks nye elektronikgigant kommet godt fra start.
– Gennem de seneste 11 måneder har vores kunder belønnet os med besøgstal, der langt overstiger det, vi havde forventet. Og nu har også landets førende specialister indenfor e-handel belønnet Power med prisen for bedste nye e-handelsvirksomhed i Danmark. Det er vi selvfølgelig helt vildt glade for, siger administrerende direktør i Power Jesper Boysen.

Vil have markedsandele
Power omsatte i 2015 alene på nettet for et tre-cifret millionbeløb – og tallene vokser fortsat. Og ved hjælp af netop samspillet mellem de fysiske varehuse og webshoppen, vil Power kapre endnu større markedsandel og sikre fortsat hård konkurrence i 2016.
– De overvældende besøgstal og den flotte omsætning, bekræfter mig endnu engang i, at Power gør det rigtige, nemlig at tage kampen op mod de mastodonter, der i mange år har siddet lunt på markedet, så danskerne kan få billigere elektronik og gennemsigtige priser, siger Jesper Boysen.
Power var de første i Danmark, der indførte elektroniske prisskilte i alle butikker. Det betyder, at priserne opdateres fire gange om dagen og derfor altid er de samme på nettet, som de er i butikken – og omvendt.
Prisen for Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed blev uddelt i København onsdag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top