Tid og sted uge 21
Åben brandstation i Glostrup GLOSTRUP. Synes du, at det kunne være sjovt at komme helt tæt på brandbiler og ambulancer? Så kom og vær med, når Hovedstadens Beredskab åbner remiseportene og inviterer indenfor til opvisninger om elementær brandbekæmpelse og giver gode råd om forebyggelse. Der bliver rig mulighed for at spørge ind til udstyr og […]

Åben brandstation i Glostrup
GLOSTRUP.
Synes du, at det kunne være sjovt at komme helt tæt på brandbiler og ambulancer? Så kom og vær med, når Hovedstadens Beredskab åbner remiseportene og inviterer indenfor til opvisninger om elementær brandbekæmpelse og giver gode råd om forebyggelse. Der bliver rig mulighed for at spørge ind til udstyr og materiel, og man kan også prøve at tæmme en vandslange og komme ind i køretøjerne. Det foregår lørdag den 28. maj fra 10 til 12 på Glostrup Brandstation, Bryggergården 3, 2600 Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top