Venstre: Kommunen har ikke været god nok til at støtte
VALLENSBÆK. Niels Jørgensen fra Venstre undrer sig meget over Vallensbæk Kommunes opførsel over for forpagteren af Sportscaféen

– Jeg kan ikke få øje på, at hun har været urimelig på nogen måde, men kommunen har bestemt ikke gjort noget for at hjælpe og støtte hende. Således siger Niels Jørgensen fra Venstre, efter han mandag i sidste uge besøge Carina Andersen i Sportscaféen i Vallensbæk Idrætscenter.
Og faktisk mener Niels Jørgensen, at det er et stort tab for Sportscaféen og Vallensbæk, at Carina Andersen har smidt håndklædet i ringen:
– Carina er udpræget sådan en person, som vi behøver for at skabe liv og atmosfære i Sportscaféen.

Uforskammet
Niels Jørgensen er klar over, at der er mange aspekter i sagen, ligesom der også kan være misforståelser på spil. Alligevel mener han, at Vallensbæk Kommune burde have handlet anderledes:
– Jeg kan ikke få øje på, at hun har været urimelig på nogen måde. Men kommunen har bestemt ikke gjort noget for at hjælpe og støtte hende.
Og så undrer det Niels Jørgensen, at Vallensbæk Kommune vælger at gå uden om Carina Andersen ved Kommunens egne arrangementer:
– Kommunen udviser en uhørt handlemåde, når den i forbindelse med receptionen for ny halinspektør gav hende tilbud om at stå med vin, vand og spise til 1500 kr. Det er ikke mindre end uforskammet at tilbyde.
Et arrangement, mener Niels Jørgensen, Kommunen næppe selv kunne klare for 1500 kr.:
– Kommunen valgte selv at stå for arrangementet, som blev afholdt i forhallen. Det kan umuligt have været afholdt for 1.500 kr., hvis man tager medarbejderes tid med. Men selvfølgelig kan man købe varer i supermarkedet selv. Det er en meget uforståelig handling.

Ikke forstået opgave
Ifølge Niels Jørgensen har repræsentanter for Vallensbæk Kommune forholdt sig kritisk til Carina Andersens prissætning. Men det har de ingen ret til:
– Det er fra kommunens side påtalt, om ikke hun skulle overveje at sætte priserne ned. De demonstrerer jo komplet mangel på indsigt, den eller de embedsmænd, som kan finde på at sige sådan. En kop kaffe samt franskbrød med ost til kun 25 kr., inkl. ophold i hyggelige omgivelser.
Faktisk er dette, mener Niels Jørgensen, et oplagt eksempel på, at Vallensbæk Kommune har grebet tingene helt forkert an:
– Der er formentlig nogle embedsmænd som har følt sig trådt på og irriteret over, at Carina ikke bare retter ind. Men kommunen har jo helt misforstået opgaven. Vi skal have konstruktiv dialog, og ikke dekreter. Carina sprudler af ideer og er en udpræget ildsjæl, netop sådanne personer, vi søger og har brug for i Vallensbæk. Men det er rigide regler nu ved at sætte en stopper for.

Afstemning om Carina
Carina Andersen har nu sagt sin stilling op. Noget der i den grad ærgrer Niels Jørgensen:
– Mit forslag er, at vi må have en politisk afstemning eller tilkendegivelse om, at vi accepterer Carinas ønske, eller snarer tilbud, om at trække sin opsigelse tilbage. Vi får ikke en bedre forpagter.
For der er brug for Carina Andersen som forpagter, mener Niels Jørgensen:
– Det seneste, Carina nu har fået arrangeret, er et godt sted, hvor der er sat et par markiser op samt fire borde med stole, så tilskuere til fodbold på den nye græsbane kan hygge sig der ved køb af en øl eller andet. Vi har brug for Carina.

3 kommentarer om “Venstre: Kommunen har ikke været god nok til at støtte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top