2600-Pris til menighedsrådsmedlem
2600pris2.jpg
Birthe Dyhr til højre fik 2600-prisen overrakt af Christina Hald fra Arbejdernes Landsbank. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Den seneste udgave af 2600-Prisen gik til Birthe Dyhr, der i over 30 år har været aktiv i menighedsrådet i Glostrup, hvor hun har stået for masser af arrangementer

Onsdag i sidste uge blev 2600-Prisen for første kvartal i år uddelt. Den gik denne gang til Birthe Dyhr, der fik prisen for sit lange arbejde i menighedsrådet i Glostrup.
– Birthe har i over 30 år siddet i menighedsrådet i Glostrup og kæmpet for sine og sine ligestilledes mærkesager. Igennem disse år har Birthe stået for mange aktiviteter indenfor kirkelivet og menighedsplejen, står der blandt andet i indstillingen fra Carl-Erik Denning, der også er medlem af menighedsrådet.
Som det er tradition med 2600-Prisen, så vidste modtageren ikke noget om prisen, da Christina Hald fra Arbejdernes Landsbank kom for at overrække prisen. Det ellers så snaksagelige medlem af menighedsrådet var helt knap for ord efter overraskelsen. Men efter et kort øjeblik kom de dog tilbage til hende.
– Jeg siger 1000 tak. Jeg har altid syntes, det var dejligt at hjælpe dem, der har behov for hjælp, sagde hun.
Hun fortalte videre om sit arbejde i menighedsrådet.
– Mit vigtigste arbejde var selvfølgelig på Glostrup Hospital, som jeg var med til at starte i ’57. Men jeg måtte mange gange tage en fridag, når jeg skulle bespise 40 mennesker til et arrangement, fortalte hun.
Hun har stået for lanciers og squaredance i Østervangkirken med efterfølgende spisning gennem næsten 20 år og for sangmatiné i samme kirke med kaffe og kagebord, også i næsten 20 år. Derudover har hun været tilrettelægger på adskillige af kirkens 3-dages rejser i Danmark.

Husk at indstille
Formålet med 2600-Prisen er at sætte fokus på og belønne gode gerninger i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Hvert kvartal tildeler Arbejdernes Landsbank 2600-Prisen til de personer, der selv eller i kraft af en organisation/klub har gjort en særlig forskel for byen og/eller byens borgere.
Kender du en ildsjæl, der fortjener at blive hyldet, så send din indstilling inklusiv din begrundelse via mail til 2600prisen@al-bank.dk senest den 15. august. Med prisen følger – foruden æren – et diplom og 2.600 kroner. Dommerkomitéen består af Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank, Mette Hviid Togsverd fra Folkebladet og Gitte Krogsgaard fra Glostrup Kommune. Husk at prisen er en overraskelse, så lad være med at sige noget til personen du indstiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top