Borgmesteren svarer ikke
Af Keld Høgh Hyrdeengen 183 2625 Vallensbæk Borgmester Henrik Rasmussen er en dreven politiker og kan kunsten at snakke uden om og hælde vand ud af ørene. Den ros skal han have. Som forventet undlader borgmesteren at kommentere på det absolutte hovedproblem med Sportscaféen: At det ikke er muligt at drive café på de vilkår […]

Af
Keld Høgh
Hyrdeengen 183
2625 Vallensbæk

Borgmester Henrik Rasmussen er en dreven politiker og kan kunsten at snakke uden om og hælde vand ud af ørene. Den ros skal han have.
Som forventet undlader borgmesteren at kommentere på det absolutte hovedproblem med Sportscaféen: At det ikke er muligt at drive café på de vilkår som kommunen tilbyder. For det må stå lysende klart efter de seneste tre forpagtere har måttet opgive drift efter under et år og det med tab. Så hvad siger kommunen til det? Hvorfor skulle det blive anderledes under en ny forpagter? Og vil kommunen oplyse interesserede nye forpagtere om de hidtidige dårlige erfaringer med at få caféen til at løbe rundt, herunder at der ikke er ekslusivret på mad- og drikkevarer?
Problemet med drikkevarer er selvfølgelig ikke lille Peters vandflaske som borgmesteren gerne vil dreje det hen til, men øl, vin og sodavand. Når caféen ikke har eksklusivret, betyder det så at mad- og drikkevarer ef enhver art frit kan medbringes og indtages på hele Idrætscentrets område? Og har skiftende forpagtere været bekendt med dette på forhånd?
Borgmesteren kalder reglerne for Idrætscentret for vejledende og ældre, men det fremgår ikke af reglerne, at de er vejledende. Kommunen har haft kendskab til reglerne siden 2007 og har ikke sørget for, at det er blevet tydeliggjort for brugerne, at de angiveligt kun skulle være vejledende. Det gælder åbenbart punktet om forbud mod medbragte mad- og drikkevarer. Gælder det også for eksempel punkter om parkering på de afmærkede p-pladser og påbud om at færdsel skal foregå roligt, at disse kun er vejledende?

Folkebladet har givet Henrik Rasmussen (K), borgmester i Vallensbæk, mulighed for at svare på læserbrevene. Men Henrik Rasmussen ønsker ikke at udtale sig yderligere, da han mener, der allerede er svaret på de emner, der bringes op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top