Bowling-guld igen
bowling.jpeg.jpg
Mia Marie Nielsen er dobbelt Københavnsmester i Bowling. Foto: Allan Larsen
SPORT. Mia Marie Nielsen vinder af Københavnsmesterskaberne

Sidste lørdag blev der afholdt Københavnsmesterskab i mix-dobbelt i bowling i Tårnby. Mia Marie Nielsen, som bor i Brøndby og spiller i IF32 Bowling, dannede par med Tommy Rath fra Sundby Bowling. De vandt guld i ynglinge-rækken. Dermed kan Mia Marie Nielsen kalde sig for dobbelt Københavnsmester. Tidligere på året vandt hun nemlig også i single. Hun har vundet guld til DAI´s regionsmesterskab (dansk arbejder idræt). Hun vandt tidligere på måneden også klubmesterskabet og fik pokal for højeste score med 723 kegler i fire serier. Hun er også blevet udtaget til unionsholdet, som udgør de bedste ungdomsspillere fra de forskellige klubber i København og omegn. De repræsentere København i blandt andet kampe mod Skåne og mod de andre unioner i Jylland og på Fyn. Mia er 16 år og går i 9. klasse på Holmegård-skolen i Hvidovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top