DM i minigolf i Glostrup
GLOSTRUP. Sidste weekend i juni har man chancen for at opleve Danmarks bedste minigolfspillere i Glostrup

Den 25. – 26. juni tørner landets top-spillere i minigolf sammen i Ejby for at dyste om Danmarksmesterskabet. Ejby Minigolf Klub danner rammen om det individuelle mesterskab, som uden tvivl vil byde på tætte dyster og imponerende teknisk kunnen.
– Der kommer spillere fra hele landet, oplyser Leif Meitilberg, formand for Dansk Minigolf Union.
– Spillerne ankommer typisk et par dage inden turneringen, så har de mulighed for at lære banen at kende, justere slag-teknik og vælge den helt rigtige bold.
I følge Per Danielsen, formand for klubben i Ejby, er der lagt mange timers frivilligt arbejde i at få det store arrangement op at stå. Han fortæller, at der i alt er tilmeldt 41 spillere til mesterskabet.

Seriøs sport
Minigolf i Danmark er formentlig bedst kendt som familie-attraktion i ferielandet, men faktisk er der også en mere seriøs side af sporten.
Selvom minigolf til officielle stævner minder om det, vi kender fra sommerferien, er udstyret mere avanceret, og som ved eksempelvis bordtennis og billard er der gode muligheder for at skrue bolden og gøre brug af forskellige teknikker. Dansk Minigolf Union blev stiftet i 1954, og i 1995 blev unionen optaget i Danmarks Idrætsforbund og dermed anerkendt som egentlig sportsgren.
Konkurrencen foregå lørdag den 25. juni fra klokken 12.00 og søndag den 26. juni fra klokken 8.30 på minigolfbanen i Ejby. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top