Døgnrapporten uge 22
Ældre dame udsat for tricktyveri BRØNDBY. Tirsdag den 24. omkring kl. 9.30 blev en 91-årig dame udsat for tricktyveri foran sin opgang på Brøndbyøster Torv. Damen var på vej ned at handle, da hun blev opsøgt af tre personer i en nyere, mørkeblå personbil, hvori der sad to kvinder og én mand. Den ene kvinde […]

Ældre dame udsat for tricktyveri
BRØNDBY.
Tirsdag den 24. omkring kl. 9.30 blev en 91-årig dame udsat for tricktyveri foran sin opgang på Brøndbyøster Torv. Damen var på vej ned at handle, da hun blev opsøgt af tre personer i en nyere, mørkeblå personbil, hvori der sad to kvinder og én mand. Den ene kvinde henvendte sig med flere vejkort i hånden og spurgte om vej til Glostrup Hospital. Efter damen havde forklaret dem vejen, forsøgte de to kvinder fra bilen at give hende forskellige smykker på, hvorefter de forlod stedet. Da kvinden kom op i sin lejlighed, ville hun smide den guldfarvede kæde ud, som de havde givet hende på, men opdagede samtidig, at hendes egen guldhalskæde var forsvundet.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Kvinde mellem 20-25 år, 165-170 cm. høj med sort, langt hår og en slank kropsbygning. Hun var iført T-shirt og lange bukser. Hun talte dårligt dansk og havde medbragt flere vejkort.
B: Kvinde mellem 20-25 år, 165-170 cm. høj med langt, sort hår og en slank kropsbygning. Hun var iført lange bukser. Kvinden talte dårligt dansk.
C: Mand mellem 20-25 år, 165-170 cm. høj med sort, kort hår og en almindelig kropsbygning.

Årvågen borger hjalp til opklaring af indbrud
BRØNDBY.
Onsdag den 25. maj hjalp en borger til, at politiet fangede gerningsmanden fra et indbrud på Kirkebjerg Allé i Brøndby. Borgeren hørte en rude blive knust og så efterfølgende en mand komme ud fra en have. Han fulgte efter ham ned til Glostrup Station, hvor politiet kom og sigtede og anholdte manden for indbrud. Gerningsmanden var en 22-årig mand fra Brøndby.

Ældre dame udsat for tricktyveri
BRØNDBY.
Onsdag den 25. maj kl. 20 blev en 85-årig dame udsat for tricktyveri i sit hjem på Glentemosen i Brøndby. En mand ringede på hendes dør og udgav sig for at være skolelærer og påstod, at han solgte postkort for at samle penge ind til skolen. Damen købte to kort af manden, hvorefter manden bad om et glas vand. Manden gik med damen ud i køkkenet for at hente vand, hvor han samtidig stjal et mindre kontantbeløb fra hendes pung.

Gerningsmanden beskrives som:
Dansk mand, 25-35 år, 155-165 cm. høj med brunt, kort hår og en almindelig kropsbygning. Han havde høje tindinger og et rødligt skær i håret. Han var iført en mørk sweater og mørke bukser.

Ældre dame udsat for tricktyveri
BRØNDBY.
Fredag den 27. maj kl. 13.20 blev en 83-årig dame udsat for tricktyveri foran Kvickly på Nygårds Plads i Brøndby. Damen, der havde været inde at handle, blev antastet ved sin bil, hvor en mand spurgte hende om vej til lufthavnen. Manden bad damen tegne ruten på et kort, han havde medbragt, mens en anden mand stjal damens dankort fra hendes indkøbspose, der stod på bilens passagersæde.

Kvinden beskriver den ene gerningsmand som:
Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 40-60 år, 160-170 cm. høj med mørkt, kort hår med en kraftig kropsbygning. Manden bar briller med et mørkt brillestel, en stribet T-shirt med røde, blå og hvide striber og shorts.

Mand kørte bil med for høj promille
GLOSTRUP.
Fredag den 27. maj kl. 20.45 blev det anmeldt, at en mulig spritbilist kørte rundt i Glostrup. Vidner blev opmærksomme på bilen, da den både slingrede og kørte over for rødt lys, hvorfor de fulgte efter bilisten, mens de ringede til politiet. Kort tid efter påkørte bilen et vejskilt, hvormed bilens dæk punkterede. Manden kørte ind på en nærliggende tankstation i krydset ved Roskildevej og Nordre Ringvej, hvor politiet kom. Manden blev sigtet og anholdt for spirituskørsel, da en alkometertest viste, at mandens promille var over det tilladte.

17-årig dreng kørte bil
GLOSTRUP.
Lørdag den 28. maj kl. 02.17 bragte en politipatrulje en bil til standsning på Hovedvejen i Glostrup, efter den kørte over for rødt lys. Føreren af bilen viste sig at være 17 år, hvorfor han endnu ikke har haft mulighed for at erhverve kørekort. Passageren, en 18-årig mand fra Ballerup, viste sig at være ejeren af bilen, hvorfor han blev sigtet for overladelse af køretøjet, men den 17-årige blev sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel frem for rødt lys.

Mand udsat for gaderøveri
GLOSTRUP.
Lørdag den 28. maj kl. 06.15 anmeldte en mand, at han tidligere på aftenen havde været udsat for gaderøveri på Stubben i Glostrup. Manden var på vej hjem, da tre mænd omringede ham og stjal hans armbånd og halskæde.

De tre gerningsmænd beskrives som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 25-30 år, 175-180 cm. høj med sort hår. Han var iført mørkt tøj og lange bukser.
B: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 25-30 år, 175-180 cm. høj med sort hår. Han var iført mørkt tøj.
C: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 25-30 år, 175-180 cm. høj med sort hår. Han var iført mørkt tøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top