Døgnrapporten uge 24
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi

Fuld mand påkørte parkerede biler
BRØNDBY.
Mandag den 6. juni kl. 12 påkørte en knallert to parkerede biler på Gillesager i Brøndby. Føreren af knallerten, en 56-årig mand, mistede kontrollen over køretøjet, da han kørte over et fartdæmpende vejbump. Manden viste sig at være påvirket af alkohol, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

Kvinde forsøgt udsat for tricktyveri
VALLENSBÆK.
Onsdag den 8. juni omkring kl. 11 blev en 27-årig kvinde forsøgt udsat for tricktyveri ved afkørslen til Køge Bugt-/ Helsingørmotorvejen nær Vallensbæk. En mand havde parkeret ved motorvejsafkørslen i en sort Mercedes, hvor han gestikulerede, at kvinden skulle holde ind. Da kvinden holdt ind, kom manden hen for at spørge om vej, hvorefter han greb ud efter hendes telefon, der lå på sædet.

Manden beskrives som:
Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 20-25 år, 165-175 cm. høj med sort, kort hår og spinkel kropsbygning. Han var iført en pæn, hvid skjorte. Han talte gebrokken engelsk og medbragte visitkort, som han i første omgang forsøgte at dele ud.

Harmonikasammenstød
BRØNDBY.
Onsdag den 8. juni kl. 15.37 skete der et harmonikasammenstød på Holbækmotorvejen nær Brøndby, hvor tre biler var involveret. Føreren af den forreste bil måtte bremse hårdt op på grund af en plastikdunk på kørebanen, hvorefter de to bagvedkørende biler påkørte hinanden bagfra, da de ikke havde tilstrækkelig bremseafstand.

Ung mand kørte påvirket i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Torsdag den 9. juni kl. 17.40 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Søndre Ringvej i Brøndby. Føreren, en 21-årig mand, viste sig at have fået frakendt sit kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Ligeledes gav en narkotest positivt udslag for euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt og bragt til Albertslund Politigård.

Villabrand
GLOSTRUP.
Torsdag den 9. juni kl. 22.40 blev det anmeldt, at der var brand i en villa på Brandsbjergvej i Glostrup. Da politiet og brandvæsnet ankom, var huset overtændt, og dele af taget var styrtet sammen. Brandvæsnet fik, efter flere timers arbejde, branden under kontrol og kunne begynde efterslukningen. Villaen, som var lavet af træ, endte totalt udbrændt, hvorfor brandårsagen endnu er ukendt. Ingen personer kom til skade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top