En travl musikweekend
P1010630-002.jpg
Musikskolen var i weekenden en del af Kulturweekenden i Brøndby Strand. Blandt andet gav nogle af eleverne koncert år scenen. Foto: Brøndby Musikskole
BRØNDBY. Brøndby Musikskole havde både gæster og var med på Kulturweekenden i den forgangne weekend

Brøndby Musikskole havde i den forløbne weekend besøg fra sin samarbejdsmusikskole i Bad Schönborn i Sydtyskland. Et samarbejde, der strækker sig over mange år.
Musikskoleeleverne fra Bad Schönborn spillede deres første koncert fredag. En koncert, der foregik i skolegården på Brøndby Strand Skole. Gæsterne spillede desuden ved Brøndby Musikskoles afslutningskoncert i Brønden fredag eftermiddag. Lørdag stod det på workshop med elever og lærere fra Brøndby Musikskole og søndag afholdt elever fra såvel Brøndby som Bad Schönborn koncert i ældrecentret Æblehaven i Brøndby Strand.

Også Kulturweekenden
Det var i det hele taget en travl weekend for Brøndby Musikskole, der havde to afslutningskoncerter i forbindelse med Kulturweekenden. Den ene i Brønden og den anden på den store scene. Desuden havde Musikskolen lørdag et telt ved Kulturweekenden, hvor man kunne prøve at spille på et messinginstrument og høre mere om Musikskolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top