Gadeidrætten kommer til området
vhphg9hoq1lylu6mc3af.jpg
I begyndelsen af juni kan man prøve gadesport i Brøndby og Glostrup. Foto: Emiliano Maucci
BRØNDBY/GLOSTRUP. I den kommende tid kommer Game, et idrætstilbud til børn og unge, der søger et fleksibelt, socialt fællesskab med rod i gadekulturen, til området

Den 8. juni kommer Street Game til Brøndby Strand.
Det bliver en dag med aktiviteter og turneringer, musik og dj’s, højt humør og god asfalt.
Det hele foregår under åben himmel med asfalten under gummiskoene og solen over hovedet.
Alle børn og unge, der brænder for gadeidræt og streetkultur, frisk luft, godt fællesskab og konkurrence, opfordres til at komme forbi.

Masser af gadesport
Dagen byder på turneringer i gadefodbold og street basket, og aktiviteter såsom danseworkshop og street art. Street basket turneringen er samtidig en kvalifikation til Game Finals, DM i street basket.
– Når det bliver tid til Street Game, så er sæsonen godt i gang i Game-zonerne, og vi glæder os til at se vores medlemmer i topform til street basket og gadefodbold-turneringerne. Vores frivillige Playmakere glæder sig afsindigt meget til at smide et brag af et gadeidrætsevent på asfalten, fortæller Nikoline Olsen, programkoordinator på Playmakerprogrammet.

Street Game Brøndby Strand foregår ved Brøndby Strand Centrum 42, 2660 Brøndby Strand. Det sker 8. juni, og begynder 15.30.
Street Game finder også sted i Glostrup. Det sked ved Leddet 2, den 12. juni kl. 15.30
Det er gratis at være med i aktiviteterne til Street Game.
Game-zoner er trænings-zoner oprettet i boligområder rundt om i landet. Game-zoner er et alternativt idrætstilbud til børn og unge, der søger et fleksibelt, socialt fællesskab med rod i gadekulturen.
Til hver Game-zone er der knyttet et team af frivillige Playmakere, der er unge, lokale, frivillige, der organiserer, faciliterer og afholder træninger og andre fede aktiviteter i boligområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top