Giftfri havevandring i Glostrup
giftfri-have.jpg
Sådan ser den giftfri have, man kan besøge, ud. Foto: Lene Abro
GLOSTRUP. Søndag den 12. juni er der åben have-arrangement i en have i Ejby, hvor man kan lære at dyrke have uden gift

Takket være et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening i Glostrup og Foreningen Praktisk Økologi afholdes et åben have-arrangement i privat have tæt på Ejby Mose søndag den 12. juni kl. 13 til 16.
Arrangementet er gratis og byder – efter en kort havevandring, hvor der fortælles om forskellige måder hvorpå man kan at dyrke sin have giftfrit – på smagsprøver med såvel gængse urter samt det ukrudt, der kan spises i stedet for at blive sprøjtet væk.
Haven er opdelt i flere mindre afsnit: Skovhave, dufthave, spiselige planter, krydderurter, sydlandske stenterrasser og vandsten. Havens vækster, også ukrudtet, udnyttes til salat, te, tærter, pesto, suppe, omeletter og føde for de otte høns, der kvitterer med æg. Og så svæver æstetikken over vandene med finurlige skulpturer og særegne krukker. Der er også rum for meditation og sjælero.
Man er velkommen til et havebesøg og en havesnak efter aftale, hvis man er forhindret den 12. juni.
Det sker på Mosetoften 7, 2600 Glostrup. Arrangøren kan kontaktes på 24 43 35 72 og leneabro@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top