Grundlovsdag baseret på Alternativets værdier
alternativ-grundlov.jpg
Alternativet holdt grundlovsmøde i Glostrups præstegårdshave
GLOSTRUP. Grundlovsdag samledes alternativister og andre interesserede i haven ved Glostrup gamle præstegård, hvor grundloven blev diskuteret i det fri

Forperson i Alternativet Københavns Omegns Storkreds, Eddy Madsen, bød deltagerne velkommen. Efterfølgende fortsatte Pernille Boye Koch, som underviser i grundloven på RUC, med en kort introduktion til grundloven og de diskussionsområder, som i en tidligere politisk workshop var blevet udvalgt til dagen.
Folketingskandidat i Københavns Omegns Storkreds, Qasam Nazir Ahmad, holdt en grundlovstale, som indeholdt elementer fra at vokse op i Danmark med en anden kulturel baggrund og tro på værdierne i en grundlov, som er med til at opretholde demokratiet og det danske samfund.
Derefter blev den medbragte madkurv nydt. En lille kurv med grundloven, en folder om Alternativet samt et æble blev uddelt til alle deltagere.
Deltagerne fortsatte med at diskutere grundloven, hvor følgende emner blev behandlet: Hvordan skal internationale konventioner og EU-lovgivning indgå i Grundloven? Hvor langt kan man gå med overvågning? og bæredygtighed i grundloven. Dagens diskussioner blev samlet op og benyttes i Alternativets fremtidige Politiske Laboratorier (POLA), der danner grundlaget for Alternativets politik.
Alternativet medbragte deres mobile affaldssortering, hvor alt affald bliver opsamlet og sorteret, så haven stod ren, da dagens aktiviteter var slut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top