Kortslutning
Af Heidi Sønnesen Leddet 18, 1 th 2600 Glostrup Jeg føler mig i den grad dårlig behandlet. Jeg bor til leje i Glostrup Boligselskab, hvor jeg bor med min familie. Det har vi gjort siden august 1997. I øjeblikket er afdelingen under renovering/modernisering, og onsdag den 1. juni blev der fjernet gamle vandrør i kælderen. […]

Af
Heidi Sønnesen
Leddet 18, 1 th
2600 Glostrup

Jeg føler mig i den grad dårlig behandlet. Jeg bor til leje i Glostrup Boligselskab, hvor jeg bor med min familie. Det har vi gjort siden august 1997.
I øjeblikket er afdelingen under renovering/modernisering, og onsdag den 1. juni blev der fjernet gamle vandrør i kælderen. Jeg kommer hjem til en lejlighed som lugter kortsluttet og mangler strøm.
En elektriker på stedet opdager, at det er fordi, jeg har fået 400 volt ud af mine stikkontakter grundet el, som var fejlmonteret i vores lejlighed. Vi havde en jordforbindelse, som kørte via vandrør som tidligere har været tilladt.
Skaden er sket, men det er min egen indboforsikring, som skal dække.
Elektriske ting bliver afskrevet, så jeg modtager 6300 kr. fra egen forsikring til at købe: kølefryseskab, tv, opvaskemaskine, router, tlf., oplader, lampe, akvarie pumpe+lys, jvc boomblaser samt computer.
Jeg kontrakter både byggeentreprenør og Glostrup Boligselskab, men ingen af dem vil dække noget. Så forventningen om at bo til leje i en lejlighed, som er synet og godkendt ved indflytning holder ikke.
Det menes, at fejlen er helt fra, da ejendommen blev bygget.
Jeg bor i etape 1 af en stor renovering og vil gerne advare andre om problemet. Der kan jo være andre med samme fejlinstallation.
Mon Glostrup Boligselskab har tænkt sig at tjekke op på ovennævnte forud for de næste etaper af renoveringen?

Svar

Af
John Møller – direktør
Glostrup Boligselskab

Efter at have undersøgt sagen kan jeg godt forstå Heidis reaktion.
Det er ikke i orden at komme i klemme mellem forskellige regler og systemer.
Glostrup Boligselskab vil kontakte Heidi for at tage ansvar for en rimelig løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top