Mindeord om tidligere skoleleder på Skovvangskolen, Ulla Hansen
GLOSTRUP. Tidligere skoleleder Ulla Hansen er død efter længere tids sygdom

Af Lene Jensen, formand for Glostrup Lærerforening

Ulla startede som lærer på Vestervangskolen i 1976 og kom i 1991 til Skovvangskolen, hvor hun først var lærer, senere blev souschef og viceinspektør for i 1999 at blive skoleinspektør. Hun blev pensioneret på grund af sygdom for godt fem år siden efter et længere sygeforløb.
Langt de fleste elever, forældre og lærere i Glostrup kendte Ulla fra hendes store engagement, kreativitet og sprudlende væsen, da hun først var pædagogisk konsulent for indskolingen 1980’erne og 90’erne, men også for hendes engagement i pædagogiske debatter, udviklingstiltag og nytænkning inden for en række områder og hun satte sit store præg på udviklingen af Skovvangskolen. Ulla har været med til rigtig meget lige fra at lave læseplaner, implementere ny folkeskolereform (den fra 1994), men også sørget for at Skovvangskolen var en rummelig arbejdsplads både for børn og voksne, og for mange unge lærere blev hun en kæmpe inspirationskilde.
Ulla markerede fra starten som skoleleder en klar retning og hun satte synlig pædagogisk ledelse på dagsordenen længe inden det blev tænkt ind i den nuværende Folkeskolereform fra 2013. Ulla var aldrig bange for at sige sin mening, heller ikke hvis den var knap så populær, for hun gjorde det ud fra hvad der var bedst for børnene og det giver enorm respekt.
Ulla var et fantastisk menneske, både som leder og kollega, og hun vil blive stærkt savnet.
Æret være hendes minde.
Fra kolleger fra Glostrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top