Studenter besøgte Rådhuset
IMG_0065.jpg
Fredag besøgte studenterne fra Brøndby Gymnasium Rådhuset. Det blev blandt andet til dans på plænen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Humøret og lydniveauet var højt, da årets studenter fra Brøndby Gymnasium fredag besøgte Rådhuset

Ingen var i tvivl om, at studenterne havde indtaget Brøndby Rådhus, da de fredag med høj musik og flittig brug af fløjter og truthorn blev modtaget i døren af Kent Max Magelund (S), borgmester.
Inde i byrådssalen forsynede de glade unge sig med snacks og drikkevarer, inden borgmesteren tog ordet og holdt en lille tale for studenterne.
– Det er mig en stor og særlig glæde som borgmester i Brøndby at byde velkommen til alle. Glæden er speciel på flere måder, da undertegnede dels var med til at etablere gymnasiet i sin tid og dels sad i Brøndby Gymnasiums bestyrelse. Som lærer på 10. klasseskolen UCN i Brøndby har jeg været med til at sende flere elever over på Brøndby Gymnasium, og jeg kan se, at flere af mine tidligere elever er blandt studenterne i dag, sagde borgmesteren blandt andet og opfordrede de unge til at gøre sig endnu klogere fremover, men også at de først skulle nyde de festlige dage og sommeren i fulde drag.

Dans på plænen
Til sidst gik turen ud på det grønne område foran rådhuset, hvor de unge dansede rundt og blandt andet fik varmen til den klassiske ”boogie woogie” i middagssolen, inden de igen kørte videre i tre festligt pyntede studentervogne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top