Vestegnen bliver ikke udelukket fra million-pulje
Af Mattias Tesfaye, medlem af Folketinget (S)m, valgt i Brøndbykredsen Glostrup, Vallensbæk og Brøndby kan fremover få del i den pulje på 20 mio. kr., der afsættes til byfornyelse uden for de store byer. Regeringen ville ændre kravene for, hvilke byer, der kan få del i pengene til by- og områdefornyelse, og pludselig var det […]

Af
Mattias Tesfaye,
medlem af Folketinget (S)m, valgt i Brøndbykredsen

Glostrup, Vallensbæk og Brøndby kan fremover få del i den pulje på 20 mio. kr., der afsættes til byfornyelse uden for de store byer.
Regeringen ville ændre kravene for, hvilke byer, der kan få del i pengene til by- og områdefornyelse, og pludselig var det uklart, om forstadskommunerne skulle udelukkes.
Den usikkerhed ville selvfølgelig være helt uacceptabel.
Derfor har jeg taget sagen op med ministeren, og der er nu sikkerhed for, at Glostrup, Vallensbæk og Brøndby ikke forsvinder fra listen over kommuner, der kan få del i midlerne.
Det er fint nok, at et bredt flertal i Folketinget vil hjælpe Udkantsdanmark. Men det skal ikke være på bekostning af Vestegnen.
Vestegnen har det nemlig med at blive overset, når Venstre og de borgerlige taler om at skabe balance i hele landet.
Derfor var det også afgørende for mig at få slået helt fast, at de kommuner, hvor vi bor, fortsat kan få del i byfornyelsespuljen.
Millionerne til byfornyelse skal fordeles retfærdigt til hele landet og bruges til at skabe forbedringer i boligområder, hvor der er brug for det. Derfor vil jeg også opfordre til, at vi fortsat søger de puljer, der er til rådighed for at forbedre vores boliger og lokalmiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top