Vi må tænke på vores borgere også
Af Henrik Rademacher Dansk Folkeparti Brøndby Hajg har fuldstændig ret (Folkebladet uge 23, red.). Vi i DF stod ret alene på kommunalbestyrelsesmødet. Vi stod ret alene om at ville værne om vores borgeres sikkerhed og bevægelighed. Vi står ret alene, når vi har den holdning, at Brøndby IF får mere end rigeligt i forhold til […]

Af
Henrik Rademacher
Dansk Folkeparti Brøndby

Hajg har fuldstændig ret (Folkebladet uge 23, red.). Vi i DF stod ret alene på kommunalbestyrelsesmødet.
Vi stod ret alene om at ville værne om vores borgeres sikkerhed og bevægelighed. Vi står ret alene, når vi har den holdning, at Brøndby IF får mere end rigeligt i forhold til vores andre klubber i kommunen. Vi har lige fået en motorikhal tilbage på budgettet, og her skal der lyde en stor tak til den nye Idræt- og Fritidsudvalgsformand for at være lydhør. Den var ellers taget af ved sidste års budget. Man kan undre sig over, at der er budgetteret med et nyt klubhus til Brøndby IF, mens gymnastikforeningen, som mangler plads, fik fjernet denne fra budgettet sidste år. BIF har allerede et stort flot klubhus.
Hvis vi ikke får gjort noget ved den laissez fair tilgang til de lovovertrædelser, der er ved fodboldkampe, ender det med, at DBU nægter Brøndby IF tilskuere under hjemmekampe, og så rammer det pludseligt mere end 1900 uskyldige. Dem som Hajg omtaler som ”kvinder, børn og andre medlemmer”. Jeg gætter på, at de andre så er mænd.
Jeg har et ret godt kendskab til Alpha. Jeg vil da opfordre Hajg til at læse lidt op på hvad Alpha står for og kigge lidt ud i bybilledet. Romerlys er jo ulovligt på stadion. At lave graffiti er ulovligt. At skænde offentlig og andres private ejendom med klistermærker er ulovligt. Hajg må sætte sig lidt ind i, hvad de forskellige uofficielle grupper i Brøndbys fanmiljø står for.
Når vi i DF tager emnet op i kommunalbestyrelsen, er det fordi, vi har fået henvendelser fra bekymrede borgere. Det er fordi, vi tager vores tilstedeværelse i kommunalbestyrelsen seriøst. Vi tager emnet op for at finde løsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top