AG u13 piger vinder guld
handbold.jpg
AG u13 piger fik guldmedaljer med hjem fra Sverige. Foto: Helle Jensby
SPORT. Efter en skidt start blev pigerne fra AG bedre i løbet af Partille Cup, som de endte med at vinde

Mandag middag kørte bussen med en masse glade og forventningsfulde børn mod Partille Cup i Sverige. I det indledende puljespil kom pigerne skidt fra start. Forsvarspillet fungerede fint og pigerne taklede godt igennem, men i angrebet havde pigerne svært ved at få bolden i mål. Dette resulterede i at pigerne endte som nummer fire i gruppen og gik i b slutspillet.
Fredag morgen var det så vind eller forsvind og her kæmpede pigerne som gale. Trods en del skader lykkedes det alligevel pigerne at vinde den første kamp og humøret og troen på en finale plads kunne anes i det fjerne. I næste kamp ventede svenske Lugi og pigerne kæmpede endnu en gang bravt og vandt sikkert.
Den sidste kamp fredag var kvartfinalen og det blev en sand gyser. Pigerne måtte ud i golden goal og efter et par gode forsøg ude bagfra af Nicoline som desværre ikke gik i mål, tog Signe sagen i egen hånd og fyrede bolden i mål og pigerne var klar til semifinalen.
Lørdag morgen var pigerne meget klar. Semifinalen startede fint, men lige til sidst blev den alligevel spændende. Efter en føring på 13-8 var det svenske hold Ankeret tæt på at få skovlen under pigerne. De fik reduceret til 13-12 inden kampen blev fløjtet af. Pigerne viste stor fight og hev sejren hjem med et enkelt mål. Finalen var en realitet.
På tilskuerpladserne med AG u 13 drenge i front var opbakningen på plads og stemningen høj. Finalen blev dog aldrig helt så spændende og i 2. halvleg rykkede pigerne fra og vandt 10-6. Guldet var i hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top