Børn lærte at redde liv
160716-TrygFondens-LivredderPatrulje-Brøndby-Strand.jpg
På Brøndby Strand kunne børnene for eksempel lære hjertemassage. Foto: Trygfonden
BRØNDBY. I forrige uge var Trygfondens Livredderpatrulje i Brøndby Strand, hvor børnene kunne lære at redde liv

Vejret var ikke rigtig med livredderpatruljen, da de lørdag i forrige uge var i Brøndby Strand. Men der var mødt nogle børn op, der gerne ville prøve, hvordan det er at være livredder. De kunne prøve at padle på et rescueboard, deltage i en redningsaktion og kaste med redningskranse.
– Vi prioriterer badesikkerhed meget højt og arbejder for at undgå ulykker på stranden. For at give børn og voksne gode strandvaner forsøger vi derfor at involvere strandgæsterne i nogle lærerige aktiviteter. Med vores Livreddertest kan børnene på en sjov måde sammen med forældrene lege gode vaner ind og blive mere fortrolige med, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet. Børnene kan samtidig prøve at være livreddere for en formiddag, hvor de og deres forældre får lov til at være med til opgaver, som vores livreddere udfører på strandene, fortæller René Højer, programchef for sikkerhed i TrygFonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top