Bronze til bueskytte
bueskydning.jpg
Hanne Christensen fik bronze i en lang dyst. Foto: Dan Chadwick
SPORT. I en maratonkonkurrence vandt Hanne Christensen fra Glostrup bronze

Lørdag deltog Hanne Christensen fra Glostrup Bueskyttelaug i et anderledes type maraton end det man normalt kender. Køge Bueskytte Laug havde indbudt til maraton i bueskydning over 2×72 pile med afsluttende finaler, der blev skudt i klasser hvor herre og damer skød i samme klasse efter buetype. Hanne skyder med buetype Compound. Hanne Christensen vandt en flot 3. plads og derved bronze, efter at have skudt i alt over 200 pile afsted på hele dagen, det på trods af at hun for en uge siden faldt og brækkede et ribben og trykkede to andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top