Cyklende kilometerrekord
463765_Billede_1.jpg
TeamFF - Tempo i Top fra Fødevarestyrelsen var det ene af de to hold fra Glostrup, der vandt den lokale udgave af kampagnen Vi cykler til arbejde. Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Den landsdækkende kampagne Vi cykler til arbejde er afsluttet. Det blev til kilometerrekord både på landsplan og i Glostrup

Den landsdækkende cykelkampagne Vi cykler til arbejde er slut, og i forbindelse med kampagnen, blev der sat kilometerrekord i Glostrup.
De 125 hold fra arbejdspladser i Glostrup cyklede 242.192 km. tilsammen. Det er over 72.000 km mere end sidste år, til trods for at der seks hold mindre.
– Det er dejlig, at se så stor en opbakning til cykelkampagnen her i Glostrup, og det er et rigtig flot resultat deltagerne har præsteret i år. Vi har i maj måned haft et fantastisk cykelvejr, og det har nok været medvirkende til, at deltagerne har været ekstra motiverede i kampagneperioden. Det kommer jo både sundheden og miljøet til gode, to vigtige forhold, vi arbejder for i Glostrup Kommune, siger Flemming Ørhem (DF), formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup.

To vinderhold
Året Glostrup vindere blev det 14 mand store hold TeamFF – Tempo i Top fra Fødevarestyrelsen, som havde cyklet 2825 km. tilsammen, samt Team Einar World 3 fra Einar Kornerup, hvor de seks holddeltagere havde cyklet 1511 km.
Præmien bestod af et gavekort til en økologisk restaurant, hvor hele cykelholdet kan få en hyggelig aften sammen.
Herudover blev der også trukket lod blandt holdkaptajnerne om et gavekort til Cyklistforbundets cykelbutik. Stine Nielsen fra Vestforbrænding var den heldige vinder, der blev præmieret for indsatsen som holdkaptajn og kan nu købe nyt cykeludstyr for 1000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top