Et lille grønt men
Esco husker vi allesammen, eftersom en stor del af kommunens bygninger blev energirenoveret over en periode fra cirka 2010 og frem. For at borgere, forældre, ansatte og elever i for eksempel skoler og daginstitutioner kunne følge med i, hvad denne energirenovering ville betyde for energiforbruget, blev der opsat skærme de pågældende steder, så det daglige […]

Esco husker vi allesammen, eftersom en stor del af kommunens bygninger blev energirenoveret over en periode fra cirka 2010 og frem. For at borgere, forældre, ansatte og elever i for eksempel skoler og daginstitutioner kunne følge med i, hvad denne energirenovering ville betyde for energiforbruget, blev der opsat skærme de pågældende steder, så det daglige forbrug kunne følges. Sjove figurer som for eksempel Elmo viste el forbruget. Der blev arbejdet intenst med eleverne omkring hvad ændret adfærd kan betyde for energiforbruget. Samtidig med at sensorer på lys og vandarmaturer rent faktisk kunne aflæses med et mindreforbrug over hele linjen.
Desværre har disse skærme været lukket ned i en længere periode, men nu er de i gang igen; nemlig på vores tre skoler og på tre af kommunens daginstitutioner, som alle har været gennem en energirenovering.
Til stadighed skal dette følges og såfremt arbejdet med at tænke adfærd igen kommer i fokus, vil vi helt sikkert kunne læse det fremtidige Grønne Regnskab med stor respekt og glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top