Glade børn og voksne til PokeParty
PokeParty-i-Vallensbæk_4.jpg
Der var masser af Pokemons at fange i Vallensbæk i lørdags. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. Lørdag havde Vallensbæk Kultur- & Borgerhus besøg af en masse Pokemon-trænere, unge som gamle, der i hele åbningstiden fangede Pokemons og kæmpede om kontrollen med PokeGym’et ved Vallensbæk Station

Pokemon Go er det nye populære spil på smartphones over hele verden. Spillerne fanger de små virtuelle monstre med mobilen og træner dem i et Pokemon Gym.
Lørdag den 23. juli inviterede Vallensbæk Kommune spontant alle til PokeParty. En masse børn og voksne afbrød strandture og dasen i solen for i nogle timer at lege sammen i intens jagt på Pokemons.
Arrangementet var en kæmpe succes, fortæller Annette Fabricius, der er leder af Vallensbæk Kultur- & Borgerhus:
– En far fortalte mig, at hans søn havde vækket ham om morgenen, så de kunne komme afsted på Pokemon-jagt med det samme. De var begejstrede for at kunne bruge huset her på den måde, og at vi havde givet de sommerramte familier noget at være sammen om – med masser af bevægelse og mulighed for at møde andre børn midt i ferietiden. Og vi er da stolte af at få ros for at være fremme på beatet. Jeg er sikker på, at mange andre kommuner følger trop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top