Hvissinge dansede i Italien
dans1.jpg
På stranden i Riccione var der opvisning om aftenen. Foto: Scheuer
SPORT. Hvissinge Danse Forening er netop kommet hjem fra Italien, hvor de fik stor ros til en kæmpe danse og gymnastik festival

Uge 27 stod i dansens tegn for Hvissinge Danse Forening (HDF), som drog afsted til Italien til en kæmpe danse og gymnastik festival ”Festival del Sole” som blev afholdt i Riccione. En festival med deltagere fra alle lande i Europa, samt Korea og Japan. Med bussen fuld af glade og forventningsfulde børn kørte HDF til Riccione og blev indlogeret på et lille hotel.
Ugen stod på masser af træning og finpudsning af koreografi. Der blev trænet i diverse parker og pladser, hvor man kunne finde plads og ikke mindst skygge. Der var over 30 grader hele ugen, så der skulle også drikkes en masse vand. Om aftenen stod den på opvisning på en af de mange scener, som var placeret langs stranden.
– Der var tilskuere fra alle lande, og alle var meget imponeret over de dygtige dansere fra HDF. Det var en stor oplevelse for børnene at opvise for så mange mennesker, siger Mette Bangsborg fra HDF.
Der blev også tid til, at hele holdet kunne tage i Mirabi-landia, som er et stort tivoli lige uden for byen samt en tur i badeland, så alle kunne blive kølet ned. Den flotte strand i Riccione blev også benyttet, men oftest til en hurtig dukkert efter den hårde træning.
Turen til ”Festival del Sole” har været en fantas-tisk tur, hvor alle børn fik opbygget en masse nye gode venskaber på tværs af alder. Det var børn i aldersgruppen 10 – 17 år som deltog, og det var en fantastisk oplevelse at se, hvordan store og små hyggede sig sammen. Stor tak til alle trænere og frivillige, som har lagt et kæmpe arbejde i at gøre turen uforglemmelig, siger Mette Bangsborg.
Alle børn og unge, som vil prøve at danse i sommerferien, er meget velkomne i uge 30, hvor HDF holder sommerferiedans i samarbejde med Glostrup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top