Medaljeregn ved DM i bordtennis
bordtennis.jpg
Kamilla Petersen (tv.) og Alberte Holck Christensen (th.) vandt for andet år i træk DM-guld i Pigedivisionen. Foto: Kim Holm Pedersen
SPORT. Hele 15 gange var spillere fra Vestegnens Bordtennisklub på podiet ved ungdoms-DM i bordtennis. To af medaljerne kom i hus ved DM for hold, mens de resterende 13 blev vundet ved det individuelle DM

Vestegnens Bordtennisklub, der er et samarbejde mellem bordtennisklubberne Brøndby og Greve, stillede op med 13 spillere til det individuelle DM og endte med i alt 13 DM-medaljer: 1 af guld, 3 af sølv og 9 gange bronze.
I junior mixdouble vandt Oliver Petersen og Anisha Iyer en bronzemedalje efter et nederlag på 1-3 i semifinalen.
I U21 mixdouble hjemtog spillerne hele fire medaljer. Et sæt bronzemedaljer gik til Christian Ryding/Alberte Holck Christensen, der i semifinalen tabte til sølvmedaljevinderne Emil Behrndtz/Simone Dueholm også fra Vestegnen.
Den ene guldmedalje blev vundet i Herre Junior double af Oliver Petersen, der spillede sammen med Rasmus Mikkelsen fra Roskilde. Drengene var suveræne i deres double og tabte kun et enkelt sæt.

Medaljer til damerne
I Dame Junior double blev det til fire bronzemedaljer med parrene Anisha Iyer/Louise Jakobsen samt Alberte Holck Christensen/Karoline Petersen.
I Pige double spillede Kamilla Petersen og Louise Andersen fra Ribe sammen. Her blev finalen endestationen og pigerne måtte nøjes med en sølvmedalje.
Den eneste singlemedalje opnåede Anisha Iyer ved at nå til semifinalen i Dame Junior single.

Guld og bronze til hold
Til DM for hold stillede Brøndbys Emil Friis-Hansen op for Hvidovre i Drengedivisionen. Holdet endte som nummer et i gruppespillet i østkredsen, men tabte semifinalen med 3-8 til OB. I bronzekampen mod Roskilde var Hvidovres hold suveræne og vandt med cifrene 8-2. Emil tabte kun en enkelt singlekamp i de to holdkampe.
Vestegnens Pigedivisionen, som sidste år vandt DM-guld, bestod igen i år af Kamilla Petersen og Alberte Holck Christensen. I semifinalen mødte de Sjørring og vandt 3-0 efter kun at have tabt et enkelt sæt. I finalen stod de over for Hvidovre. Her blev det til en overraskende 3-0 sejr, idet Kamilla slog turneringens nok stærkeste spiller, Jocefina Haagensen. Pigerne var især suveræne i deres double, som de havde øvet meget op til finalen. Dermed blev Vestegnen danmarksmestre i Pigedivisionen for andet år i træk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top