Nord for Hovedvejen
Tiden var gået hurtigere end nogen kunne have spået.

Tiden var gået hurtigere end nogen kunne have spået. Kommunekassen var tom. Borgmesteren fik igen fat i spindoktorer og rådgivere, og svaret var klart: ”Vi gør som sidst, skider på grundloven, og får nogle flotte visioner for Glostrups fremtid. Hvad med at jævne alle parcellerne nord for Hovedvejen med jorden? Hvis vi i stedet bygger karreer med 5-6 etager kan Glostrups befolkning vokse med 50%. Stemmekvæget vil blive vildt lykkelige, ja…hvilken vildt flot vision!”
Borgmesteren hævede næsen op i skyerne: ”Yes, vi går straks i gang med plancherne som skal stå i Shoppingcenteret i sommerferien.”
Parcelhusejerne nord for Hovedvejen faldt ind i rytmen. Solgte deres hus til kommunen for ejendomsværdien plus 100.000 kroner.
Kommunen solgte huset videre til invester for 3-dobbelte pris. Invester byggede 30 lejligheder på grunden og tjente det 5-dobbelte af indsatsen.
Tiden løb. Der var ikke flere grønne områder tilbage udover kirkegården. Invester var selvfølgelig blevet helt vildt rig. Kommunens kasse var mærkværdigvis stadig tom. Alligevel troppede Borgmesteren op i Shoppingcenteret i meget fint tøj. Ja, det hed sig han havde fået nye ideer, nye visioner. Ikke på sin egen grund, men på alle andres.
”Nøjjj, han er en stor og fin Miljø-borgmester” råbte investerens kone. ”Hvad har du nu fået af flotte visioner?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top