13. plads til sjippepiger
VM-2016-166.jpg
Pigerne fra IF32 Ropeskipping Team var i sidste uge til VM i Malmø. Foto: David Meier
SPORT. Pigerne fra IF32 Ropeskipping Team fik en flot 13. plads til VM i Sverige

I sidste uge havde pigerne fra IF32 Ropeskipping Team Natacha, Mathilde, Maja, Elena og Tatiana deres internationale debut til Verdens Mesterskaberne i Malmö.
I mens andre skolebørn har holdt sommerferie, har sjippe-pigerne trænet hårdt 12 timer om ugen for at blive klar til den store udfordring. Årets målsætning var at kvalificere sig til VM, hvilket de opnåede i foråret. Pigernes nye målsætning var at komme i top 15, hvilket de klarede med en flot velfortjent 13. plads.
Derudover fik pigerne nogle rigtig flotte disciplinplaceringer, hvor det blandt andet kan nævnes, at pigerne satte ny personlig rekord i SR Speed 4*30sek, hvor pigerne fik 316 hop.
Det var en stor oplevelse for pigerne at være blandt så dygtige sjippere fra hele verden og der var mange nerver på i løbet af dagen, men pigerne formåede at levere flotte resultater i de seks discipliner og samtidig smile og nyde den store oplevelse.
Maja og Mathilde leverede en rigtig flot 2. serie, som blev bedømt til rækkens 11. bedste. Natasha, Elena og Tatiana leverede ligeledes en solid præstation i deres 3. double med kun én fejl og endte som rækkens 9. bedste serie.
– Det har styrket pigernes sammenhold at dele denne oplevelse og det er noget, de altid vil have sammen. I løbet af VM har pigerne mødt sjippere fra hele verden. Det er en helt særlig oplevelse at være en del af så stort et arrangement og opleve den specielle stemning, der er ,når mange nationaliteter mødes for at konkurrere. Pigerne har fået smag for det og håber at kunne kvalificere sig til EM i sommeren 2017, siger Tine Petersen fra IF32 Ropeskipping, der er en del af IF32 Glostrup Gymnastikforening.
Holdets trænerteam er selvfølgelig utrolig stolte af pigernes præstation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top