App skal rykke fans tættere på BIF
SPORT. Brøndby IF har lanceret en ny app, Brøndby Indefra, der skal vise klubben indefra

Brøndby IF har netop præsenteret en ny app med navnet Brøndby Indefra.
Appen giver fans og andre fodboldinteresserede mulighed for at komme inden for murene i Brøndby IF og opleve nye, anderledes sider af dagligdagen i fodboldklubben på Vestegnen.
Det kan være videochat med Troels Bech om status i transfervinduet, en tur i omklædningsrummet efter træning, en snak med førsteholdets cheffysioterapeut om skadessituationen i truppen, med spillerbussen på vej til udebanekamp eller pressemøde med Alexander Zorniger efter kamp.
– I vores daglige arbejde med at implementere strategi 6.4 har vi et stort fokus på at udbygge vores digitale platforme og styrke fællesskabet med vores fans. Derfor har vi i et stykke tid arbejdet på en digital livestreaming platform, hvor vi kan knytte klubbens fans endnu tættere på dagligdagen i Brøndby IF. Den platform har vi nu med Brøndby Indefra, fortæller Christian Schultz, kommunikationschef i Brøndby IF.

Appellerer til mange
Og der er mange fans, der kan nyde godt af den nye mulighed, siger Christian Schultz:
– Vi har en fanbase på over 250.000 Brøndby-fans fordelt i hele landet, så vi har et stort og bredt publikum, og derfor er vi til stede på en række udvalgte platforme. Brøndby Indefra er vores helt egen platform, og det vil være platformen, hvor vi i en mere uformel tone lukker vores fans tættere på dagligdagen.
Og kommercielle samarbejdspartnere er også tænkt ind, fortæller Christian Schultz:
– Kommercielt vil Brøndby Indefra også give vores samarbejdspartnere mulighed for at blive en del af det digitale fællesskab mellem klub og fans ved, at vi sammen kan udvikle relevant branded content til den nye platform. Det er med andre ord tænkt som en organisk platform, hvor klub, fans og samarbejdspartnere i fællesskab sætter rammerne.

Brøndby Indefra kan downloades gratis i både App Store og Google Play. Der findes dog også muligheden for at tegne et abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top