Basketdrenge fik sølv
U14-drenge.jpg
U14 drengene fra Glostrup Basket kom hjem fra Solrød med sølvmedaljer. Foto: Martin Bjørn
SPORT. I weekenden var Glostrup Basketballs U14 drenge til sæsonens første opstartsstævne, hvor de fik sølvmedaljer

Sæsonens første stævne for Glostrup Basketballs U 14 drenge var A4 Basketcup i Solrød. Holdet har til den nye sæson fået ny træner, nemlig Daniel Christiansen. Derfor var de spændte på hvordan det skulle gå til sæsonens første opgave.
Lørdagen bød på tre kampe, de kampe bød på mange flotte spillemæssige momenter. Resultaterne gav drengene en plads i Semifinalen søndag. Her skulle de op imod Falcon fra Frederiksberg. Det blev en tæt kamp fra start til slut – men et par flotte indøvede inboundplays gav sejren til Glostrupdrengene og en finaleplads var sikret til stor jubel.
I finalen ventede de lidt større spillere fra Køge. Det blev en svær kamp hvor fysikken spillede en stor rolle, men Glostrupdrengene gav ikke op og kæmpede for hver en bold. I sidste ende måtte de dog desværre se sig slået.
– Drengene kan være stolte af deres indsats og en flot sølvmedalje fik de som bevis, siger Stephan Hartung fra Glostrup Basket.
Holdets talentfulde spiller Mathias Bjørn opnåede den flotte ære, at blive kåret til finalekampens mest værdifulde spiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top