Borgmesteren blev fejret
john1.jpg
John Engelhardt havde borgmesterkæden på til receptionen i anledning af sin 60 års fødselsdag. Foto: Martin Simonsen
GLOSTRUP. Tirsdag i sidste uge var der reception for at fejre John Engelhardts 60 års fødselsdag i juli

Alle byens spidser var på plads i bibliotekets store sal, da der tirsdag i sidste uge var reception i anledning af borgmester John Engelhardts fødselsdag den 20. juli. På dagen havde Folkebladet et stort interview med ham, og det var med udgangspunkt i det, hans nære ven og partikammerat Leif Meyer Olsen holdt tale.
– Det var jo kun omkring en side i Folkebladet, så jeg vil godt supplere lidt. Du sad som en del af mindretallet i 14 år, 12 år sammen med mig. Som jeg husker det, var vi med i tre eller fire budgetforlig i den periode og vi blev rigtigt gode til styrelsesvedtægten. Du gav udtryk for, at du ville drosle ned for dit arbejde i kommunalbestyrelsen og i stedet fokusere på dit civile arbejde. Der måtte vi lige have dig ind til det, de i andre partier kalder en kammeratlig samtale, fortalte han.
Han fik dermed overbevist John Engelhardt om, at han skulle stille op endnu en gang.
– Vi førte en flot valgkamp, det opdagede vælgerne bare ikke. Vi fik stadig kun tre mandater. Men som der også stod i Folkebladet, så var der en SF’er, der hoppede af. Det gav en masse ballade – ved de andre, fortalte Leif Meyer Olsen.
Han fortsatte med at tale om de ting, John Engelhardt har opnået over de seneste seks et halvt år som borgmester. Derefter kom han tilbage til interviewet i Folkebladet, hvor John Engelhardt blandt andet sagde, at han ikke forventede at blive i borgmesterstolen, helt til han bliver 67.
– Venstre har jo den politik, at folk skal blive længere på arbejdsmarkedet. Ind til videre har du lovet, at du tager næste valg med. Så må vi se, om du kan undvære lokalpolitik, eller om vi igen skal have en kammeratlig samtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top