Borgmesteren skylder en forklaring
Af Kenneth Kristensen Berth (DF), medlem af Folketinget & Vallensbæk Kommunalbestyrelse Henrik Rasmussen skylder en forklaring oven på sin kryptisk kommentar til Dansk Folkepartis ønske om at borgmesteren giver lærerne en uforbeholden undskyldning for de flabede og nedladende bemærkninger om lærernes kompetencer og virkelyst, som borgmesteren tidligere er kommet med – og som nærmest bar […]

Af
Kenneth Kristensen Berth (DF),
medlem af Folketinget & Vallensbæk Kommunalbestyrelse

Henrik Rasmussen skylder en forklaring oven på sin kryptisk kommentar til Dansk Folkepartis ønske om at borgmesteren giver lærerne en uforbeholden undskyldning for de flabede og nedladende bemærkninger om lærernes kompetencer og virkelyst, som borgmesteren tidligere er kommet med – og som nærmest bar præg af en personlig vendetta vendt mod Vallensbæks lærerkorps.
Borgmesteren meddeler som kommentar hertil kortfattet, at det er ”nemt at være bagklog”.
Det forstår jeg ikke. Bagklogskab indebærer for det første, at man har ændret sine synspunkter i forhold til det tidligere, for det andet indebærer ordet også en erkendelse af, at noget er gået galt.
For det første har jeg ikke just ry for at være uklar i mine politiske meldinger – og jeg og Dansk Folkeparti har overhovedet ikke skiftet holdning til spørgsmålet om lærernes forhold. Vi har hele tiden ment, at der burde laves en lokalaftale. Vi har hele tiden ment, at der var behov for indgå i konstruktiv dialog med lærerne – og det ved borgmesteren også godt!
For det andet kan jeg ikke se, at borgmesteren rykker sig en tøddel for så vidt angår hans fordistiske ledelsesfilosofi. Derfor er der jo heller ikke grundlag for at anvende ordet ”bagklog”, da borgmesteren jo tydeligvis ikke er blevet klogere.
Så Henrik Rasmussen skylder nu ikke alene lærerne en undskyldning. Han skylder også borgerne i Vallensbæk en forklaring på sine uldne og uforståelige kommentarer.

Henrik Rasmussen har ikke ønsket at svare på læserbrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top