Fokus på trafikken og skolebørnene
VALLENSBÆK. Ifølge formanden for Teknik- og Miljøudvalget vil der så vidt muligt blive taget hensyn til skolebørnene på Pilehaveskolen i forbindelse med vejarbejdet

Som Folkebladet kunne fortælle i uge 33, så bliver der indført forbud mod lastbilstrafik ved Egholmsskolen en time hver morgen. Det sker for at gøre skolevejen mere sikker for skolebørnene.
I forlængelse af denne beslutning, har Folkebladet spurgt formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Søren Mayntz (K), om et ligende forbud vil gælde ved Pilehaveskolen, når der i den kommende tid skal laves vejarbejde i området. Et vejarbejde, der ifølge Hofor endda inddrager noget af parkeringspladsen ved Pilehaveskolen.
Om et lignede forbud ved Pilehaveskolen siger Søren Mayntz:
– Forvaltningen har været i dialog med bygherren, i dette tilfælde Hofor og deres underleverandører i forbindelse med gravetilladelserne, og henstillet, at alt tungt trafik skal forsøges undgås i tidsrummet kl. 7.30 og kl. 8.30, hvor eleverne møder ind. Den samme aftale for entreprenørerne og håndværkerne i forbindelse med ombygning og renoveringen af Pilehaveskolen.

Ingen skilte
Søren Mayntz siger dog, at der ikke vil blive skiltet ved Pilehaveskolen i perioden:
– Der vil ikke bliver skiltet specifikt med et forbud idet kommunen er i dialog med alle aktørerne i området og det skiller sig også ud i forhold til Egholmskolen, da det der er en blivende situation med den tunge trafik forbudsskiltningen giver bedre mening.
Desuden mener Søren Mayntz, at det vil være svært at kontrollere et egentlig forbud:
– Det er ligeledes et spørgsmål om håndhævelse af forbuddet og med respekt for politiets store indsats generelt skal de prioriterer tingene og det kan måske være svært at få dem til at håndhæve et forbud af midlertidig karakter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top