Gratis kor i kirken
Kor.jpg
Det er sjovt at gå til kor. Foto: Glostrup Sogn
GLOSTRUP. I sidste uge tog ungdomskoret hul på den nye korsæson – så nye sangere kan stadig nå at melde sig til

Hver torsdag mødes pigerne til korprøve i Østervangkirken. Koret har mange opgaver og sjove udfordringer i løbet af en sæson, så der bliver arbejdet koncentreret og målrettet.
Der er dog også plads til pjat. Der bliver snakket og pjattet, men når korprøven går i gang klokken 18.30, er det musikken og fællesskabet, der står øverst på listen.
– Pigerne skal hele tiden være opmærksomme på hinanden og på helheden; dét at synge i kor er i høj grad en holdsport, fuldkommen som håndbold. Det er summen af sangernes individuelle indsats, der giver koret kvalitet og kammeratskab, siger deres dirigent Susanne Dyhr.
Derfor har hun også valgt, at der i år skal knyttes en sangpædagog til koret. Pigerne vil få tilbudt solo-undervisning i stemmetræning og sangteknik, så de kan udvikle sig både som individuelle sangere og som korsangere.
Det koster ikke noget at være med i Ungdomskoret, udover engagement, ansvar og høj mødedeltagelse, så det er gratis musikundervisning med sjove forpligtelser.
Koret optræder ved diverse koncerter, både i og udenfor kirken, og derudover kan de tjene lidt lommepenge ved at synge til højmesser og pastagudstjenester i Glostrup Kirke og i Østervangkirken.
Koret kan høres i Glostrup Bio den 17. september kl. 13.30, og så vil efteråret ellers byde på højmesser og pastagudstjenester, luciaoptog og julekoncert.
Susanne Dyhr, kan kontaktes på korleder@lglostrupsogn.dk. På kirkens hjemmeside www.glostrupsogn.dk/kor kan man få mere information om hvert enkelt kor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top