Gymnastikforening i bevægelse
IF32.jpg
Store og små gymnaster er med til opvisning i Glostrup Hallen. Foto: IF32
GLOSTRUP. IF32 Glostrup Gymnastikforening er en af de største afdelinger under IF32 med omkring 500 aktive gymnaster. Nu starter en ny sæson

Målet med IF32 Glostrup Gymnastikforening har gennem mange år været at tilbyde et varieret program til borgerne i Glostrup og omkringliggende kommuner, hvor kvaliteten på de enkelte hold holdes i hævd samtidig med, at der igangsættes nye tiltag for at fremme alsidigheden i tilbuddene overfor gymnasterne.
I sæsonen 2016-17, der starter 29. august, tilbydes hold indenfor blandt andet, Familiegymnastik, Spring/rytme, Cross træning, Yoga, Zumba, Sjipning, Gymnastik og motion, TeamGym, der er spring/rytme for konkurrencehold, og Rope Skipping, der er sjipning for konkurrencehold.
– Vi lægger stor vægt på at tilbyde et så bredt og godt repertoire af hold som muligt, ligesom vi aldersmæssigt går lige fra far/mor og barn (familiehold) over varierende børne-/ungdomshold til motionshold for den voksne og ældre målgruppe, siger John Frimann fra IF32 Gymnastik og fortsætter:
– Vi favner gymnaster i alle aldre og tilbyder et aktivt fritidsliv med fysisk og mental energi, socialt samvær samt godt humør.

Foreningen opdaterer jævnligt sin hjemmeside omkring aktiviteter, og der er en nærmere beskrivelser af indholdet af de enkelte hold. Den kan findes på: www.if32gymnastik.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top