Julian er Danmarks bedste bueskytte
IMG_3580.jpg
Foto: Glostrup Bueskyttelaug
SPORT. I weekenden blev Julian Dalgaard Lyderik fra Glostrup danmarksmester i bueskydning. Det var første gang, han stillede op i et stort stævne

Den kun 7-årige Julian Dalgaard Lyderik overraskede alle ved DM i bueskydning som blev afholdt i Præstø. Ved kvalifikationsskydningen i lørdags skød han 683 point ud af 720 mulige på 72 pile. Julian Dalgaard Lyderik kom dermed på 1. seetningsplads og kom direkte i semifinalen.
Søndag skød han semifinale og finale, som han også vandt overbevisende. Dermed blev Julian Dalgaard Lyderik dansk mester og vandt guld.
Julian Dalgaard Lyderik skyder i aldersklassen 9-11 år, selv om han kun er 7 år, han skyder med Compoundbue i Micro klassen på 15 m afstand, og det var første gang, han stillede op i et stort nationalt udendørs stævne, med over 200 deltagende ungdomsskytte fra 7-20 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top