Kunstverden kommer til Brøndby
Global-Village-GV2016Image.jpg
Fra lørdag og frem til 17. september gæster den internationale kunstudstilling Global Village Brøndby Strand. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. International kunstudstilling gæster fra på lørdag Brøndby Strand

På lørdag åbner den internationale udstilling Global Village 2016 – Meet Today’s Art i Kulturhuset Brønden.
På åbningsaftenen vil der være live-musik ved Søren Eppler, Danmarks Global*Skjald, blive afholdt live-performance af den nigerianske kunstner Eca Eps. Under åbningsweekenden vil den hollandske kunstner Olivier Rijcken skabe et værk i græsset foran Brønden. Udstillingen bliver åbnet af Steen Andersen, formand for Kulturudvalget i Brøndby.
Således har Brøndby endnu glæden af at huse Global Village, en åben international platform, hvor kunstnere fra mange steder i verden kan mødes med publikum og hinanden gennem nutidskunst.
Der bydes på en interessant og international blanding af nutidskunst i mange former: Video, installation og fotografi, men også mere traditionelle former, som malerier og skulpturer, er præsenteret. Både lægmanden og kunst-feinschmeckeren vil kunne nyde et besøg ved denne udstilling, hvor der tilstræbes en balance mellem tilgængelig kunst og kunst af mere konceptuel karakter.

Global Village
Internettet tilbyder i dag kunstnere en international scene at fremvise deres værker på, og gør det muligt for dem at komme i kontakt med hinanden. Men internettet har også dets begrænsninger. Netop derfor bliver Global Village lavet hvert andet år, siden 2010, og hvor ‘møde’ er det centrale tema: Artister fra hele verden mødes med hinanden og publikum.
Global Village tilbyder samtidskunstnere fra hele verden, der er på vej frem, en platform i virkeligheden. Mødet mellem kunstnerne skaber nye ideer og samarbejder, og Global Village har vist sig at være starten på en international karriere for mange kunstnere.
Mødet med offentligheden tilstræbes aktivt ved at organiserer udstillinger på usædvanlige steder.

Global Village 2016
20. august – 17. september
Kulturhuset Brønden
Fri entré.
Arrangementet begynder på lørdag kl. 17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top