Nyt mødested for mænd
kim-vilfort.jpg
Den 1. september holder Mænds Mødesteder introaften i Brøndby. Kim Vilfort kommer og er med første aften. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Nyt mødested for mænd starter op i Brøndby. Der er opstartsmøde med spisning og oplæg, hvor kvinder også er velkomne

Mænds Mødesteder kører med succes i flere kommuner og kommer nu også til Brøndby.
Mænds Mødesteder er non-profit og ikke-kommercielle mødesteder, der er åbne for alle mænd. Formålet er, at mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i deres eget tempo og i selskab med andre mænd, man kan for eksempel mødes i en madklub, læsegruppe, cykelklub, computergruppe eller noget helt andet. Det bestemmer man selv.

Kim Vilfort inspirerer
Til et fyraftensmøde torsdag den 1. september i Træningscenter Brøndby håber initiativtagerne at se så mange mænd som muligt, yngre, ældre, aktive, mindre aktive.
På det tre timer lange møde introduceres konceptet om Mænds Mødesteder, og man får også et oplæg af Kim Vilfort, der kommer og fortæller om sine fodboldbedrifter og om at vinde. Det hele rundes af med hyggesnak og spisning.

Nemmere at mødes
– Vi vil gerne gøre det nemmere for mænd i Brøndby Kommune at komme ud og møde andre mænd over en aktivitet eller interesse, de deler. Vi håber, at Mænds Mødesteder i Brøndby på sigt byder på en vifte af hyggelige aktiviteter i mødestedet, som er opstået ud af mændenes egen lyst og interesse. I første omgang glæder vi os til at fortælle mere om projektet til byens mænd på fyraftensmødet den 1. september, og forhåbentligt der inspirere de første til at lave en aktivitet at mødes om – eller til at tage hjem og tænke videre over mulighederne, fortæller Ulrik Sandberg, fysioteraput i Træningscenter Brøndby og en af initiativtagerne.

Gratis deltagelse
Fyraftensmødet torsdag den 1. september kl. 16-19 er gratis, men kræver tilmelding senest den 30. august til traening@brondby.dk eller på tlf. 43 28 27 47. Kvinder er også velkomne.
Arrangementet foregår i Træningscenter Brøndby, Horsedammen 36A, 2605 Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top