Supercykelsti på vej
VALLENSBÆK. Næste torsdag indvies en supercykelsti i Vallensbæk. Det bliver fejret med cykelløb med borgmesteren og fotokonkurrence

Den 1. september i Vallensbæk indvies Region Hovedstadens tredje Supercykelsti, som skal gøre det lettere og mere trygt at pendle på to hjul frem for fire, også på strækninger over fem kilometer.
Ishøjruten, der går igennem Vallensbæk, har blandt andet fået ny belægning, fodhvilere, cykelbarometre og forbedringer i udvalgte kryds og ved udvalgte busstop for at skabe øget sikkerhed mellem cyklister og buspassagerer. Derudover har ruten fået tydelig skiltning og afmærkning langs hele strækningen og er dermed et konkurrencedygtigt alternativ til passiv transport.
Det glæder Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen:
– Vi har rigtig mange borgere i Vallensbæk, der vælger cyklen som deres primære transportmiddel. Derfor er det vores opgave at give dem de bedste rammer, så de bliver ved med at vælge cyklen. Her kan Supercykelstien være med til at muliggøre, at man vælger cyklen som sit første valg, når man pendler på tværs af kommunegrænserne i en travl hverdag.

Kør fra borgmesteren
En af de ting, man kan prøve den dag suerpcykelstien bliver indviet, er at køre om kap med Henrik Rasmussen:
– Jeg glæder mig til at fejre Supercykelstien med Vallensbæks borgere og ikke mindst at få sved på panden i vores lille cykeldyst. Jeg håber, at vi ser mange glade ansigter, både folk der vil prøve el-cykler eller bare fejre Supercykelstien med en kop kaffe, siger Henrik Rasmussen.
Foruden muligheden for at prøve el-cykler er der gratis kaffe til alle og en mulighed for at deltage i #cykelbuddy-konkurrencen, hvor man kan vinde en el-cykel og sæsonkort til Brøndby Stadion. Alt, man skal gøre, er at tage en selfie med en god ven på cykel og så uploade det på Facebook.com/supercykelstier eller dele det på Instagram med #cykelbuddy.

Den 1. september mellem kl. 15-17 fejres indvielsen i på Vallensbæk Strandvej ved rundkørslen ved Sandvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top