Besparelse på snerydning
IMG_4312.jpg
Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. Der skal til næste år spares 800.000 kroner på snerydning, som alligevel ikke bliver brugt

Snerydning hedder i budgettet vinterberedskab, og der har i de foregående år stået 800.000, som ikke er blevet brugt. Derfor bliver budgettet nu reduceret med netop de 800.000.
Det er allerede vedtaget at bruge lidt flere penge på vinterberedskab, ved at udvide beredskabet til også at gælde i november måned. Her blev Glostrup Kommune overrasket sidste år i slutningen af november, da der kom en stor dyne sne. Men i månederne december til marts har snerydningen været i orden, så der har ikke været behov for at bruge de 800.000, siger Miljø- og Teknikudvalgsformand Flemming Ørhem (DF).
– Der er ikke nogen grund til at bede folk om at bruge penge, hvis der ikke er behov for at bruge dem. Det der skete i november er alle kede af, og det har vi rettet op på. Bortset fra det har vinterberedskabet været tilfredsstillende, siger han.

1 kommentar om “Besparelse på snerydning”

  1. Thomas Danielsen siger:

    Hej ! Hvordan kan man sige at snerydningen var iorden ? Jeg klagde adskillige gange sidste vinter over manglende snerydning på vores vej og fik af vide at hovedvejene først skulle ryddes…. Vi så aldrig en eneste maskine på Rågevej,Falkevej….sneen lå lige så højt som den faldt alle måneder…..så tror da pokker man kan spare, I kom jo aldrig og ryddede .? Så nu sylter i os 200 % fremadrettet…..
    Da jeg flyttede til kommunen blev vores vej altid ryddet, ikke som den første naturligvis…..men når de store veje og mellemveje var ryddet….nu virker det som om at i enten sylter os, eller betaler for rydning der ikke udføres….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top