Fars køkken nu som film
Fars_Videokogebog_foto-002.jpg
Torsdag er der premiere på den første af otte film fra Fars Køkkenskole. Foto: Fars Køkkenskole
VALLENSBÆK. Torsdag er der premiere på den første af otte nye videoer til Fars Videokogebog. De skal give fædre og børn lyst til at lege og lære sammen i køkkenet

Hver weekend de kommende otte uger lancerer Fars køkkenskole et nyt afsnit fra Fars videokogebog.
Videokogebogen skal give far og barn lyst til mere sjov køkkentid sammen ud fra mantraet: Lav mad sammen med dem du holder af, til dem du holder af.
De nye videoer til Fars videokogebog understøtter den øgede interesse, der er for Fars køkkenskole:
– På Fars køkkenskole ser vi, hvordan mere kvalitetstid i køkkenet til far og barn udvikler en stærkere relation mellem dem. Vores nye videoer indeholder en masse gak og gøgl, gode fif og fiduser til at skabe den gode køkkenkarma og masser af kvalitetstid, så familierne i Danmark forhåbentlig kan se, hvor skønt det er at gå i køkkenet sammen, bare en gang imellem, siger videokokken Jonas Vigkilde.

Nå bredere ud
Lige nu er Fars køkkenskole udbredt til 28 kommuner over hele landet. På baggrund af denne store interesse ønsker holdet bag Fars køkkenskole at udbrede konceptet til endnu flere fædre og børn, blandt andet med Fars Videokogebog:
– Med udvidelsen af Fars Videokogebog ønsker vi at vise det kæmpe potentiale for leg og hygge, der er i at lave mad sammen med sine børn, siger Mette Bøgebjerg Jørgensen, projektleder for Fars køkkenskole i Vallensbæk Kommune.
– Og det behøver ikke altid at være så besværligt og tidskrævende at lave mad sammen, som mange tror.
Videokogebogens tema er Fars weekendhyggemad, og holdet bag Fars køkkenskole lover, at retterne er simple, overskuelige, sunde og lækre.

De otte afsnit i Fars Videokogebog med videokokken Jonas Vigkilde og køkkenbørn fra Vallensbæk lanceres hver weekend på Fars køkkenskoles Facebook-side, youtube-kanal og www.farskoekkenskole.dk/videokogebog.
Premieren på første afsnit er torsdag den 29. september kl. 20.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top