Fernisering
GLOSTRUP. Sjá tú blánar hedder årets sommerudstilling i Steinprent, som byder på interessante værker af flere forskellige kunstnere. Sjá tú blánar stammer fra et digt fra 1920 af den færøske nationaldigter, Hans Andrias Djurhuus, hvis åbningslinje direkte oversat lyder: “Se du blåner som luften og du rødmer som blod”. Digtet er henvendt til Merkið, det færøske […]

Sjá tú blánar hedder årets sommerudstilling i Steinprent, som byder på interessante værker af flere forskellige kunstnere. Sjá tú blánar stammer fra et digt fra 1920 af den færøske nationaldigter, Hans Andrias Djurhuus, hvis åbningslinje direkte oversat lyder: “Se du blåner som luften og du rødmer som blod”. Digtet er henvendt til Merkið, det færøske flag, hvis røde, blå og hvide farver danner det koloristiske udgangspunkt for udstillingen, der også indholdsmæssigt berører nationale emner og traditioner.
På udstillingen ses værker af både danske og færøske kunstnere som John Kørner, Peter Carlsen, Trondur Patursson, Frida Brekku og Zacharias Heinesen.
Indehaver af Steinprent, Jan Andersson, vil være til stede ved ferniseringen sammen med blandt andet Peter Carlsen, Frida Brekku samt kunsthistoriker og kurator Kinna Poulsen. Dagens musikalske indslag står Fjeldtetten for. Det hele foregår lørdag den 1. oktober klokken 14-16 i Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top