Foredrag om at være pårørende til psykisk syg
BRØNDBY. En sindssyg historie er et foredrag, hvor psykoterapeut Karin Schneekloth fortæller om sin barndom med en mor, der led af svær skizofreni. Hendes historie bryder med tabuer og giver et indblik i, hvordan det var som barn at leve i og komme fra et hjem, hvor sindssygen herskede, og samtidig skulle begå sig på lige […]

En sindssyg historie er et foredrag, hvor psykoterapeut Karin Schneekloth fortæller om sin barndom med en mor, der led af svær skizofreni.
Hendes historie bryder med tabuer og giver et indblik i, hvordan det var som barn at leve i og komme fra et hjem, hvor sindssygen herskede, og samtidig skulle begå sig på lige fod med sine jævnaldrende uden for hjemmet.
Foredraget foregår den 26. september kl. 18:30 i Kulturhuset Brønden. Det er foreningen Bedre Psykiatri, Hvidovre/Brøndby-afdelingen, der står for arrangementet.
Det er gratis at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top