Idrætsefterskolen slår til pucken
Jesper-og-Martin.jpg
Martin Lund, viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole, og Jesper Bønløkke, formand for Hvidovre Ishockey Klub, glæder sig over det nye samarbejde. Foto: Brøndby Idrætsefterskole
BRØNDBY. Fra næste skoleår søsætter Brøndby Idrætsefterskole et nyt projekt i samarbejde med Hvidovre Ishockey Klub

Fra skoleåret 2017/2018 indleder Brøndby Idrætsefterskole et nyt samarbejde med Hvidovre Ishockey Klub, fortæller Brøndby Idrætsefterskole i en pressemeddelelse:
– Baggrunden for det nye samarbejde er et tydeligt sammenfald i Brøndby Idrætsefterskoles og Hvidovre Ishockey Klubs respektive værdisæt, som der arbejdes målrettet efter i forvejen. Begge parter ønsker i fællesskab at styrke udviklingsmulighederne for ishockeyspillere. Ikke kun som ishockeyspiller, men også som menneske, udtaler formand Jesper Bønløkke fra Hvidovre Ishockey Klub i forbindelse med det kommende samarbejde.
Martin Lund, viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole, er også godt tilfreds med samarbejdet:
– For os er det afgørende, at arbejdet med og udviklingen af det hele menneske, står centralt i udviklingen af den enkelte unges talent. Ishockey er en sport, der passer perfekt til vores i forvejen fantastiske udbud af sportslinjer.

Træningshverdag
Eleverne på ishockeylinjen kommer til at have fire ugentlige morgentræninger, bestående af såvel træning på is sammen med spillere fra Eliteklasserne og spillere fra Team Danmark kraftcenter samt fysisk træning.
Eleverne kommer til at arbejde med at sætte sig personlige mål og planlægge sin træning, så de konstant udvikler sig.
I det øvrige daglige liv på Brøndby Idrætsefterskole, er der hver dag et naturligt fokus på kost, sundhed, fysisk- og mental træning samt personlig og social udvikling.
Eleverne på Brøndby Idrætsefterskole bliver desuden en del af Hvidovre Ishockey Klubs almindelige klubtræning.
I planlægningen af træningen og det øvrige skoleliv, tages der i videst muligt omfang højde for klubkampe, landsholdssamlinger og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top