Rundtur i Brøndbys erhvervsliv
IMG_0448.jpg
Tirsdag havde Brøndby Kommune og Erhvervssammenslutningen inviteret på rundtur i Brøndby. Borgmester Kent Max Magelund (S) og erhvervskonsulent Eva Gottlieb var naturligvis også med. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Det lokale erhvervsliv var i sidste uge på rundtur med Brøndby Kommune og Erhvervssammenslutningen

I samarbejde med Erhvervssammenslutningen bød Brøndby Kommune velkommen til lokale erhvervsdrivende på Brøndby Rådhus tirsdag i sidste uge.
Anledningen var et nyt tiltag, hvor det lokale erhvervsliv blev inviteret på en guidet bustur rundt til kommunens erhvervsområder og byggeprojekter, hvor de fik seneste nyt om nuværende og fremtidige planer og anlægsarbejder.
Det var Teknik- og Miljøudvalgsformand Vagn Kjær-Hansen (SF), direktør for Teknisk Forvaltning Søren Johnsen og planchef Ellen Hvidt Thelle der var guider på de tre busser.
120 deltagere i tre busser var rundt og blandt andet se erhvervsområderne Priorparken, Vibeholm, Kirkebjerg og Ragnesminde og langs den kommende letbane og de to stationer i Brøndby.
Desuden blev tilhørerne introduceret for Sportsbyen med en rundvisning på Brøndby Stadion, inden arrangementet blev afrundet med let spisning og netværk på Brøndby Rådhus.

Tilfredse deltagere
Ditte Madsen og Michael Madsen, Brøndby Maleren, var med på turen, og det var oplagt for dem at tage med:
– Vi laver i forvejen en del arbejde i kommunens institutioner og synes, at sådan et arrangement er en god anledning til at komme ud og høre nyt om, hvad der sker. Ikke mindst er alt det, der skal ske i Brøndby Strand interessant for en virksomhed som vores.
Thomas Macon og Johnny Hansen, Gildhøj Sport & Sundhedsklinik, var også med:
– Man ved jo grundlæggende ikke meget om, hvad der sker i ens egen kommune, så det er rigtig interessant at komme ud og høre om planerne og få et indblik i, hvad der sker.
Henning Boe, Skelmose Consulting, var godt tilfreds med tilbuddet:
– Vi har været med i Erhvervssammenslutningen i et år og ser et arrangement som dette som en god måde at være med til at oparbejde et godt lokalt netværk.

Erhvervssammenslutningen er et netværk for virksomheder i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, som baner vejen for nye kunder og potentielle samarbejdspartnere.
Netværket har 230 medlemsvirksomheder og tilbyder 20 gratis arrangementer om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top